In samenwerking met de hogeschool van Arnhem en Nijmegen is er lange tijd gewerkt aan een passende training voor de nieuwe vorm van onderwijs. Het nieuwe leren is gericht op de ontwikkeling van het individu en het benutten van talenten.

In de training van het nieuwe leren worden mensen in één dag getraind om te werken vanuit hun talenten. Deelnemers leren over hun eigen drijfveren en hoe zij vanuit eigen kracht werkzaamheden kunnen verrichten. Door te kijken naar de kern van het individu gaan we op zoek naar de natuurlijke kwaliteiten en leren we deze te exploiteren in hedendaagse situaties. De training berust op een circulaire methode die toepasbaar blijft in de toekomst. Het individu blijft zich ontwikkelen via de methode om stilstand te voorkomen. De efficiëntie van mensen wordt immers verbeterd wanneer zij kunnen werken vanuit de persoon die zij zijn.

Door te werken vanuit de kern verhogen we de motivatie en geluksfactor. Met deze training investeren wij in mensen op de lange termijn. De cyclus die de methode aanbiedt zorgt voor een constante ontwikkeling van het individu. Daarnaast is de efficiëntie en gezondheid van de persoon steevast verbonden met hun motivatie. Met de trainingen willen wij ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht leeftijd, in staat wordt gebracht om te kunnen blijven leren en te investeren in hun eigen persoon. Dit heeft volgens ons een zichtbaar effect op de leefbaarheid van werkend Nederland.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of wilt u meer weten? Kijk dan naar onze trainingen of neem contact op voor meer informatie.