Voor ieder wat wils

Hulp nodig bij het organiseren van uw bedrijfsfeest of personeelsuitje? De professionals van IMevents denken en organiseren graag met u mee! Hierbij kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende activiteiten: van een gezellig teamuitje tot een enorm galafeest. Onze evenementen-harten gaan sneller kloppen van uitdagingen waarbij wij maatwerk leveren. Hierbij creëren wij een event dat tot in de puntjes verzorgd is en voldoet aan al uw eisen.

Wist u dat een bedrijfsfeest een fantastisch middel is om te gebruiken binnen uw organisatie? Wij vinden het daarom belangrijk om elkaar vooraf goed te leren kennen zodat uw evenement altijd van meerwaarde is voor uw personeel. Op die manier slaan we de juiste toon aan en kunt u zorgeloosgenieten.
Bedrijfsfeesten zijn namelijk heel goed in te zetten als middel. Wij verwerken de doelstellingen onopvallend en jullie kunnen zorgeloos genieten.


Voorbeelden: bedrijfsfestival, concerten en activiteitendagen.

Activiteiten

Als bedrijfsactiviteit kunt u ervoor kiezen om een uitje, teambuildingsdag of sportieve activiteit te organiseren. Of dit nu binnen, buiten, in de zomer of in de winter is: dat maakt voor de activiteiten van IMevents helemaal niks uit. Wij hebben een breed scala aan uitjes waar u onbeperkt en met het hele team van kunt genieten. Check hier het overzicht. Onze professionals verzorgen de leukste uitjes door heel Nederland, België en Duitsland. De activiteiten vinden plaats op locatie en verschillen van aard. Of het nu een spannend stadsspel is of een beregezellige Pubquiz in jullie favoriete kroeg: de uitjes kunnen zowel actief zijn als relaxt.

Voorbeelden: escape rooms, teambuilding en stadsspellen.

Van A tot Z

IMevents verzorgt bedrijfsfeesten van A tot Z. Dit kan uiteenlopen van een intiem feestje met een ontspannen sfeer tot een privéfestival of gala compleet met uitnodigingen, vervoer, artiesten en horeca. Voor een complete service bent u bij ons aan het juiste adres. Door maatwerk te leveren spelen wij zoveel mogelijk in op uw wensen en doelen. Klop dus vooral aan met ideeën of concepten: onze professionals ontwikkelen met passie een feest, workshop, reis of evenement dat bij uw team past.

Voorbeelden: workshops, reizen en openingen.

Plezier

Voor iedereen

Maatwerk

Passievol

Uniek

Memorabel

Neem direct contact op

Maar liefst 81% van onze klanten komt terug of geeft aan in de toekomst weer te boeken!