Bedrijfsfeesten2019-02-16T11:33:31+00:00

Voor ieder wat wils

Zoveel keuze en dan is het ook nog allemaal leuk! Wees gerust onze professionals helpen u graag met het invullen van jullie bedrijfsfeest. Van enkel een gezellige activiteit tot gala feesten alles is mogelijk. Onze evenementen harten gaan sneller kloppen van uitdagingen waardoor we alles op maat uitwerken. Wij vinden het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen zodat we dat juiste toon weten te behalen. U kan bedrijfsfeesten namelijk heel goed inzetten als middel. Wij verwerken de doelstellingen onopvallend en jullie kunnen zorgeloos genieten.


Voorbeelden: bedrijfsfestival, concerten en activiteiten dagen.

Activiteiten

Binnen of buiten? Dat maakt helemaal niks uit. Wij hebben een breed scala aan uitjes waar u van kan genieten. Check hier het overzicht. Wij verzorgen de leukste uitjes door heel Nederland, België en Duitsland. De activiteiten vinden plaats op locatie en verschillen van aard. Of het nu een spannend stadsspel is of een beren gezellige Pubquiz in jullie favoriete kroeg, de uitjes kunnen zowel actief zijn als relaxt. Maak meteen gebruik van de DAG-DEAL en bespaar wel tot 30%! Komt u er niet uit? Bel meteen en wij beantwoorden als uw vragen 

Voorbeelden: Escape rooms, teambuilding en stadsspellen.

Van A tot Z

Voor de meest complete service bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen bedrijfsfeesten van A tot Z. Of het een klein feestje wordt waar kan worden genoten van verse producten en prachtige muziek tot privé festivals of gala’s compleet met uitnodigingen, vervoer, artiesten en horeca. Wij ontwikkelen met passie een feest wat past bij jullie en de stoutste dromen waar weet te maken.

Voorbeelden: workshops, reizen en openingen.

Plezier

Voor iedereen

Maatwerk

Passievol

Uniek

Memorabel

Neem direct contact op