FAQ

Waar vinden alle uitjes plaats?

Onze uitjes zijn speciaal ontwikkeld om mobiel te zijn. In de steden die wij op de website aanbieden, hebben we diverse vaste locaties waar graag gebruik van wordt gemaakt. Maar heeft u een eigen locatie waar u graag wilt dat het uitje of evenement plaatsvindt? Dan komen wij gratis naar jullie toe. Denk bijvoorbeeld aan een volledig arrangement voor op de zaak, een uitje bij een chateau tijdens een vriendenweekend of een teambuildingsactiviteit op een mooie plek in de natuur.

Private evenementen zijn altijd op een unieke locatie die past bij de invulling van het evenement en praktisch gelegen is voor de bezoekers. Dit kan uiteenlopen van het gezellige restaurant om de hoek tot een evenemententerrein aan de andere kant van de wereld: wij sluiten niets uit.

Wat gebeurt er met slecht weer?

Het weer beïnvloeden is ons helaas nog niet gelukt… 😉 maar wij houden de voorspellingen op de dag van uw uitje wel nauwlettend in de gaten en schakelen zo snel mogelijk wanneer nodig. Zo proberen we altijd kosteloos een back-up activiteit klaar te hebben staan. De flexibiliteit van onze locaties speelt hierin ook een grote rol. Mocht u op de dag dat het evenement of uitje plaatsvindt zelf twijfelen of het door moet gaan vanwege regen, sneeuw of onweer? Neem dan direct contact met ons op. Zo kunnen we samen op zoek naar een oplossing of, indien mogelijk, het uitje kosteloos verplaatsen naar een andere dag.

Waarom zijn jullie evenementen anders?

Onze uitjes en evenementen zijn anders omdat wij ze op een andere manier creëren. Stuk voor stuk worden ze ontwikkeld door opgeleide en ervaren sport- en spelontwikkelaars. Hierdoor bieden wij een scala aan gebalanceerde uitjes waarbij iedereen kan deelnemen en een inbreng heeft. Onze activiteiten worden opgebouwd met het doel om de zintuigen te prikkelen en de concentratie van mensen vast te houden.

Onze evenementen ontwikkelen wij vanuit kwaliteit, waarden en ambities. Wij richten ons op het doel waarvoor een evenement wordt ingezet en werken vanuit dit ideaal terug naar de uitvoering. Hierdoor hebben onze evenementen een grotere impact ten opzichte van evenementen die ontstaan zijn vanuit praktisch gemak.

Waarom zijn de prijzen op basis van?

De prijzen zijn altijd op basis van omdat wij een minimaal tarief moeten hanteren. Alleen zo kunnen wij u van de meest fantastische uitjes door heel Nederland en België voorzien.

Zitten er geen addertjes onder het gras?

Nee, de prijzen die worden vermeld zijn allemaal inclusief btw. Hierbij komen na het boeken ook geen extra kosten als voorrijkosten of servicekosten kijken. Kiest u voor een maatwerkprogramma of een ander zakelijk evenement? Dan wordt er een uurloon voor onze eventmanagers gehanteerd die vooraf op de offerte wordt getoond.

Hoe werkt het met betalen?

U geniet eerst van een fantastisch uitje. Pas daarna volgt de betaling. Dit kan digitaal via een factuur of met een contante betaling (graag gepast). U kunt bij ons altijd uw voorkeur doorgeven. Bij grote evenementen waar meerdere faciliteiten worden aangeboden kan het zijn dat u een aanbetaling moet doen. Dit wordt dan vooraf door ons aangegeven.

Wat is het meest onmogelijke dat jullie ooit hebben gedaan?

Mensen verwachten vaak dat we deze vraag beantwoorden met een uitbundig en spannend verhaal. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke bijeenkomst tijdens het Skydiven. Maar als we eerlijk zijn? Dan zijn voor de meest onmogelijke evenementen die wij waar hebben weten te maken, de evenementen die last-minute aangevraagd werden. In 3 à 4 dagen een volledig verzorgd én succesvol evenement voor een bedrijf of grote partij op poten zetten, dat is voor ons het onmogelijke mogelijk maken.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Dat is een mooie gelegenheid om met ons in contact te komen. Wij helpen en adviseren u met veel plezier (en gratis!) over uitjes en evenementen. Durf vooral te vragen.

U kunt ons bereiken via het contactformulier hiernaast, de telefoon, WhatsApp of als we online zijn via de chat.