Detachering

Lijkt er geen eind te komen aan de selectieprocessen en contractvormingen? Of kunt u wat extra hulp goed gebruiken? Dan is de detachering van Impossible Events de oplossing. Wij bieden de hulp aan van jonge professionals die zijn opgeleid in het opzetten en begeleiden van evenementen in iedere vorm. Of het hierbij nu gaat om sporttoernooien, muziekfestivals of marketingevenementen: wij hebben iedere expertise in huis en delen het talent graag. Zorg met behulp van Impossible Events voor een frisse blik op uw organisatie en betaal niet voor meer dan wat nodig is.

Impossible Events gaat het liefst met u rond de tafel zitten om de detachering te bespreken. Of het nu gaat om selectieprocessen of het opzetten van een evenement: tijdens een persoonlijk gesprek vertalen wij uw visie graag naar de realiteit. We zijn benieuwd naar uw plannen en bespreken graag alle mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de locatie, aantallen en uw budget.

Wilt u graag meer informatie, een afspraak plannen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u hieronder het contactformulier invullen. Een van onze experts zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Impossible Events is tevens bereikbaar via +31(0)650250065.