ESCAPE ROOM2018-12-20T10:33:29+00:00

Koning Solomon’s diamanten

Gasten beoordelen deze activiteit gemiddeld met een 9,4!

090414f2-4a71-4ffb-b223-35f25e99482c (2).jpg

Al eeuwenlang wordt de mythe van koning Solomon en zijn schatkamers verteld. De kamers zijn gevuld met goud, zilver, ivoor en de grootste juwelen ooit gezien. Toch zijn deze schatkamers nooit gevonden. Het is een inspiratiebron voor veel avonturiers: nooit eerder is iemand in staat geweest om de schatten te ontdekken…

Geruchten doen zich voor dat de schatkamers zijn gevonden. Er wordt een mysterieuze kluis bij jullie bezorgd en anonieme e-mails zullen kort daarna volgen. Zijn jullie in staat alle geheimen en intriges te ontrafelen terwijl jullie op de hielen worden gezeten door de politie en geldzuchtige criminelen? Open als eerste de kluis en ga er vandoor met de buit.

Speel de escape room met vrienden, familie of collega’s. Iedere locatie wordt door ons omgetoverd tot een escape room. Alleen met samenwerking, scherp nadenken en een gezonde dosis wantrouwen kunnen jullie de geheimen ontrafelen. De escape room is een perfect avontuur om te spelen als teambuilding activiteit.

Praktische informatie:
De escape room is ook beschikbaar in het Engels of voor mensen die minder mobiel zijn. Of je nu met twee personen bent of met 200: aantallen zijn geen enkel probleem. Wij hanteren een minimumleeftijd van 12 jaar.

Is uw gezelschap wat kleiner of juist een stuk groter? Dan veranderen wij natuurlijk de offerte.

Let op: vanwege verschillende mogelijke locaties en brandveiligheid wordt de kamer niet altijd volledig afgesloten. Benieuwd naar wat er bij u mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op!