Expeditie Robinson

Dit keer waarschijnlijk niet in de Filipijnen maar de temperaturen schieten alsnog omhoog is de waanzinnig spannende strijd van Expeditie Robinson. Tijdens zeven verschillende proeven nemen de teams het tegen elkaar op. Van de befaamde eetproef tot het vuur maken: alles moet uit de kast worden gehaald om de tegenstanders te verslaan. Wie werken er het beste samen en smeden de meest snode plannen? Met behulp van de juiste tactiek, venijnigheid, uithoudingsvermogen en communicatie moeten jullie de eilandraad zien te overleven.

Expeditie Robinson is een actieve activiteit en perfect om te spelen met collega’s, vrienden en familie. Het gebalanceerde spel zorgt dat iedereen kansen heeft om er met de prijs vandoor te gaan. Kom dichter tot elkaar en verstrek de teamspirit door expeditie Robinson te overleven.

Wilt u toch liever laten zien dat er maar 1 echte winnaar is? Speel Expeditie Robinson dan als individuele variant.

De activiteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van de hoeveelheid ruimte. Mocht het zo zijn dat u er geen genoeg van kan krijgen en een langere expeditie wilt, neem dan contact op met onze professionals. Met passie creëren zij de expeditie die het beste bij u past.

Boek nu!