Festivals2019-02-16T12:11:19+00:00

Organiseren is een vak apart

Festivals, de fantastische dagen waarop we alles kunnen beleven waar we van dromen. Maar het organiseren van een festival is hele andere koek. Waar het feesten soms maar een dagdeel kan duren is de voorbereiding maanden bezig. Vele disciplines moeten exact op elkaar worden afgesteld om op een specifiek moment te vlammen. Een spektakel stuk dat ook u in kunt zetten. Steeds meer zien we (private) festivals die vanuit een organisatie worden gefinancierd. Belangrijk is dat er voor de juiste professionals wordt gekozen voor de uitvoering. Wij zorgen ervoor dat er meer dan een prima festival word neergezet. Door jaren ervaring en een kritische blik vanuit het oogpunt van de consument creëren wij frisse ideeën en brengen we vakgebieden samen om voor verassingen te zorgen.


Voorbeelden: foodtruckfestival en vitaliteitsfestival.

Ondersteuning

Festivals en evenementen zijn organisatorisch vaak tijdelijke organisaties. Het is lastig om de juiste mensen te vinden voor deze organisaties. Bij ons is dat niet het geval. Dag in dag uit bezig met ons vakgebied. Door ervaring kennen wij de klappen van de zweep en zijn we flexibel inzetbaar waardoor wij perfect ondersteuning of advies kunnen leveren bij uw festival. Om te zorgen voor veelzijdigheid maken bij gebruik van ons grote netwerk. Als een spin in het web brengen wij verschillende vakken samen en zorgen bij voor de benodigde specialisme. 


Voorbeelden: symposia en muziekfestival.

Make the impossible, possible

Gewoon een “prima”evenement is niet genoeg. Zelfs met beperkte mogelijkheden mag het nooit het doel zijn om iets neer te zetten wat prima is. Evenementen hebben een ontzettende daadkracht en leveren een impact. Deze unieke eigenschappen moeten altijd worden benut. Door goed te luisteren naar de doelgroep spelen wij in op de behoeftes en creëren wij een beleving die tot op de kern mensen weet te prikkelen.


Voorbeelden: publieksfestival en cultuurfestival.

Proces gedreven

Plezier

Gedetailleerd

Passievol

Uniek

Memorabel

Neem direct contact op