Organiseren is een vak apart

Zonnige dagen, een gezellige sfeer of ongedwongen genieten: iedereen heeft zo zijn eigen associaties bij een festival. Maar waar het evenement voor de bezoeker veelal bestaat uit feesten en gezelligheid, komt er voor de organisator veel meer bij kijken. De voorbereiding van zo’n festival begint namelijk al maanden van tevoren. Steeds meer zien we hoe (private) festivals worden opgezet en gefinancierd vanuit een organisatie. Belangrijk hierbij is dat de juiste professionals worden ingezet om het evenement uit te voeren. IMevents zorgt ervoor dat er meer dan een prima festival wordt neergezet: door jaren ervaring en een kritische blik vanuit het oogpunt van de consument creëren wij frisse ideeën en brengen we vakgebieden samen. Zo ontstaat er altijd een nieuw, uniek en krachtig evenement.


Voorbeelden: foodtruckfestival en vitaliteitsfestival.

Ondersteuning

Doordat wij dag in dag uit bezig zijn met ons vakgebied, weten wij precies hoe en waar u te ondersteunen bij het organiseren van een festival. Hierbij kunnen onze professionals flexibel worden ingezet: wij helpen bij het geven van advies, het ontwikkelen van concepten en verzorgen graag de uitvoering. Daarbij staan we ook klaar voor organisaties die het festival graag in het geheel door ons willen laten organiseren. Om te zorgen voor veelzijdigheid maken wij gebruik van onze vakkennis en ons netwerk, waarbij zowel wordt gelet op het perspectief van het bedrijf als de consument. Zo weten wij keer op keer de juiste toon te raken. Als een spin in het web brengt IMevents verschillende vakgebieden samen en zorgt daarbij voor ieder benodigd specialisme.


Voorbeelden: symposium en muziekfestival.

Make the impossible, possible

Een evenement heeft een ontzettende daadkracht en levert altijd impact. Voor ons is daarom een ‘gewoon prima’ evenement niet genoeg. Zelfs met beperkte mogelijkheden mag het doel niet zijn om iets neer te zetten wat simpelweg ‘leuk’ is. Het festival is een fantastisch medium om in te zetten voor uw organisatie. Door goed in te spelen op de doelgroep benutten wij alle mogelijkheden van een evenement. Hierdoor creëren wij een festival dat mensen prikkelt, enthousiasmeert en die zij niet gaan vergeten.


Voorbeelden: publieksfestival en cultuurfestival.

Proces gedreven

Plezier

Gedetailleerd

Passievol

Uniek

Memorabel

Neem direct contact op

Maar liefst 81% van onze klanten komt terug of geeft aan in de toekomst weer te boeken!