Waar te beginnen

Iets goed doen voor de wereld maar geen idee waar te beginnen? Wees gerust, vanuit passie creëren wij unieke concepten om hulp te bieden aan goede doelen. Wilt u dus met collega’s, vrienden of familie een grote actie op touw zetten? Dan helpen wij graag. Of het nu gaat om het werven van donateurs, donaties, bewustwording of om de aandacht te vestigen op een probleem: ons team denkt en organiseert met u mee. Naast een evenement creëren wij er daarbij graag een campagne omheen om het effect op lange termijn te koesteren.

Voorbeelden: color run, veilingen en awereness events.

Voor een betere wereld

Of de fundraising nu draait om het ontwikkelen van een medicijn of om ontwikkelingshulp: onze deur staat altijd open voor mens, dier en milieu. Wij geloven er in dat iedereen een verschil kan maken. Dit geldt voor zowel hele grote als iets kleinere acties: wij zorgen altijd met plezier voor een passend concept. Onze creatieve breinen delen ook graag hun ideeën zonder oog op vergoedingen. Deel daarom gerust uw verhaal, dan kijken wij wat we voor u en het goede doel kunnen betekenen.


Voorbeelden: inzamelacties, sport/spelactiviteiten en challenges.

Samen staan we sterk

Of we nu enkel een concept aanleveren of de gehele uitvoering van een fundraising oppakken: wij geloven erin dat we samen sterk staan. Door nauw samen te werken en als groep te handelen groeit de cohesie enorm en ontstaat er een onvergetelijke ervaring. Zo biedt een fundraising voor een organisatie niet alleen de mogelijkheid om het goede doel te steunen, maar ook om werknemers te motiveren en een onbetaalbare voldoening te genereren.

Voorbeelden: de Wcearmste Week, celebrity activatie en wervingsevenementen.

Doelgericht

Samen

Wereldwijd

Passievol

Efficiënt

Memorabel

Neem direct contact op

Maar liefst 81% van onze klanten komt terug of geeft aan in de toekomst weer te boeken!