Fundraisers2019-02-16T15:29:01+00:00

Waar te beginnen

Iets goed doen voor de wereld maar geen idee waar te beginnen? Wees gerust, vanuit passie creëren wij unieke concepten om hulp te bieden aan goede doelen. Wilt u dus met collega’s, vrienden of familie een grote actie op touw zetten? dan helpen wij graag. Of het nu gaat om het werven van donateurs, donaties, bewustwording of de aandacht vestigen op een probleem, naast een evenement creëren wij er een hele campagne omheen om het effect op lange termijn te koesteren.

Voorbeelden: colour run, veilingen en awereness events.

Voor een betere wereld

Of het nu goed om de ontwikkelingen van een medicijn of ontwikkelingshulp, onze deur staat altijd open voor mens, dier en milieu. Wij geloven er in dat iedereen een verschil kan maken. Van grote tot kleine acties wij zorgen dat er altijd een passend concept is. Onze creatieve breinen delen ook graag hun ideeën zonder oog op vergoedingen. Dus wees gerust en deel gerust uw verhaal.


Voorbeelden: inzameling acties, sport/spel activiteiten en challenges.

Samen staan we sterk

Of we nu enkel een concept aanleveren of de hele uitvoering voor een fundraiser oppakken, wij geloven erin dat we samen sterk staan. Door nauw samen te werken, staan alle neuzen dezelfde kant op. Door je als groep samen in te zetten voor een doel groep groeit de cohesie enorm en beleeft u een ervaring om nooit te vergeten. Terwijl u de wereld red zorgt een fundraiser voor verbeterde motivatie, promotie en onbetaalbare voldoening.

Voorbeelden: Warmste Week, celeberty activatie en wervingsevenementen.

Doelgericht

Samen

Wereldwijd

Passievol

Efficiënt

Memorabel

Neem direct contact op