Goud & Fout2018-10-24T13:47:23+00:00

Goud en Fout 5

Dit is een feest dat je mee móét  hebben gemaakt: ‘Goud & Fout the party’ is een avondvullend programma dat de allerbeste muziek en meezingers uit onze muziekgeschiedenis afwisselt met de meest foute platen én hilarische spelletjes. Onze ras-entertainers en top-dj’s hebben al vele zalen plat gespeeld in Nederland, Duitsland en België.

Tijdens de grote Goud & Fout party zullen de voetjes massaal van de vloer gaan op een perfecte combinatie van de meest vrolijke disco- en danceclassics, heerlijke soulmuziek en muziek uit de jaren ’80 en ’90, Après-ski, carnavals- en kerstmuziek én natuurlijk Nederlandse meezingers en Duitse schlagers met een hoog meezinggehalte.

Onze Goud & Fout-entertainers staan garant voor een groot feest, meezingers voor iedereen en veel gezelligheid op het podium én in de zaal. Met hun aanstekelijke enthousiasme, grote veelzijdigheid op muziekgebied én constante interactie met het publiek gaat bij elk evenement het dak er compleet van af. Wat te denken van de meest grappige dans- en meezingwedstrijden én een superspannende ‘Jongens-tegen-de-Meisjes-competitie’? Ook zijn er hilarische prijzen te winnen en zullen de nodige ‘foute’ gadgets voor het publiek niet ontbreken.

Met het avondvullende feestprogramma Goud en Fout boek je nu een garantie tot succes. Het is een spetterend feest voor jong en oud met de allergrootste hits en bom vol interactie.

O ja, de dresscode is natuurlijk: Goud & Fout.

Via onderstaand contactformulier kunt u al uw vragen stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Gaat u het liefst direct aan de slag? Bel dan naar +31(0)650250065 en organiseer samen met ons de meest foute party van het jaar.

%d bloggers liken dit: