Incentives2019-02-12T07:57:44+00:00

Wat is een incentive

Tijd voor een buitenlands avontuur? Van cultuur snuiven in fantastische steden tot ontdekkingsreizen in de natuur.  Met een incentive beleeft u een reis om nooit te vergeten. Maar wat is een incentive nou eigenlijk? Een incentive is eigenlijk een aansporing, drijfveer of stimulans die ontstaat door een beleving.  Het medium zorgt voor een toenemende motivatie op de lange termijn. Dit is een perfecte investering om uw werknemers of relaties mee te belonen.

Sleutel tot succes

Een incentive plant u natuurlijk niet zomaar en dat begrijpen wij. De sleutel van succes zit hem in de uiterst nauwkeurige voorbereiding. Om de juiste toon te raken tijdens de reis vinden wij het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Met een paar koppen koffie en goeie gesprekken gaan wij aan de slag om een unieke reis samen te stellen. Wij houden uw de gehele voorbereiding op de hoogte met briefings en door nauwe contact blijven we flexibel. Wij gebruiken ons internationale netwerk om te zorgen dat alles op locatie vlekkeloos verloopt en uw een authentieke reis beleeft.  Zo ontdekt uw een land als nooit tevoren

Altijd maatwerk

Voor een maximaal rendement leveren wij altijd maatwerk. Met een unieke reis zorgen wij dat de investering haar vruchten afwerpt. Een incentive zorgt ook voor de internal branding van uw personeel. Zij groeien nader tot elkaar en voelen meer affiniteit en trots met het bedrijf. Dit zorgt in alle lagen van de organisatie voor een verbetering van de productiviteit. Met een incentive verlaagt uw dus de gewone bedrijfskosten en de winst gaat er ook nog op vooruit. Benieuwd wat uw resultaten zijn? Wij maken uw doelstellingen op economisch en psychologisch vlak inzichtelijk. Zo klimt u met een incentive naar de top.

Doelgericht

Persoonlijk

Wereldwijd

Passievol

Uniek

Memorabel

Neem direct contact op