Wat is een incentive?

Tijd voor een buitenlands avontuur? Van cultuur snuiven in fantastische steden tot ontdekkingsreizen in de natuur: met een incentive beleeft u een reis om nooit te vergeten. Hierbij is de beleving van de groep een aansporing, drijfveer en stimulans die de organisatie en het team positief beïnvloed. Een incentive zorgt voor een toenemende motivatie op de lange termijn en is daarom een perfecte investering om uw werknemers of relaties mee te belonen.

Voorbeelden: zen in de Himalaya en ontdek Nederland.

Sleutel tot succes

Een incentive plant u natuurlijk niet zomaar en dat begrijpen wij. De sleutel tot succes zit hem in de uiterst nauwkeurige voorbereiding. Om de juiste toon te raken tijdens de reis vinden wij het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Met een paar koppen koffie en goeie gesprekken gaan wij aan de slag om een unieke reis samen te stellen met een uiteenlopend programma en diverse activiteiten. Wij houden u tijdens de gehele voorbereiding op de hoogte door middel van briefings. Hierdoor kunnen we het aanbod aanpassen op uw wensen en doelen tijdens de reis. Wij gebruiken ons internationale netwerk om te zorgen dat alles op locatie vlekkeloos verloopt en zodat u een authentieke reis beleeft.

Voorbeelden: ervaar de toekomst in Silicon Valley en fit van de berg af in Oostenrijk.

Altijd maatwerk

Voor een maximaal rendement leveren wij altijd maatwerk. Met een unieke reis zorgen wij dat de investering haar vruchten afwerpt. Een incentive zorgt bijvoorbeeld ook voor de internal branding van uw personeel. Zij groeien nader tot elkaar en voelen meer affiniteit met het bedrijf waar ze trots op zijn. Dit zorgt in alle lagen van de organisatie voor een verbetering van de productiviteit. Met een incentive verlaagt u dus de gewone bedrijfskosten en ook de winst gaat erop vooruit. Benieuwd naar uw resultaten? Wij maken uw doelstellingen op economisch en psychologisch vlak inzichtelijk. Zo klimt u met een incentive naar de top.

Voorbeelden: uitwaaien op de Wadden en tour door het ambachtelijke Italië.

Doelgericht

Persoonlijk

Wereldwijd

Passievol

Uniek

Memorabel

Neem direct contact op

Maar liefst 81% van onze klanten komt terug of geeft aan in de toekomst weer te boeken!