Maatwerkprogramma, hoe dan?

Hoe grijpt u de juiste kansen om progressie te maken? IMevents is gespecialiseerd in het optimaal benutten en toepassen van mogelijkheden. Wij creëren voor iedere doelstelling een uniek programma dat zorgt voor een natuurlijke ontwikkeling binnen de doelgroep. Van het verbeteren van de gezondheid op de werkvloer door een verbeterende participatie tot combinaties met eigen efficiënte en educatie in een specifiek vakgebied. Niet is hierbij te gek: doelen kunnen ontzettend uiteenlopen. Dat laat ons organisatorisch hart juist sneller kloppen.

Voorbeelden: company fit programma en samenwerken na een fusie.

De succesformule

Van een dagprogramma tot een training die iedere week terugkomt: het is best een stap om de keuze te maken voor een juist en passend programma. Wij begeleiden u daarom graag gedurende het gehele traject zodat u overzicht houdt van de ontwikkelingen en resultaten. Essentieel hiervoor is een goede kennismaking zodat IMevents inzicht krijgt in de organisatie, de cultuur en de te behalen doelstellingen. Hiermee gaan wij naar de tekentafel en plannen met oog voor detail het perfecte programma. De sleutel van ons succes zit hem in het inspelen op de behoeftes met een juist toon. Belangrijk is de toegankelijkheid van de ervaring. De ontwikkelingen moeten natuurlijk voelen waardoor het effect een investering is voor op de lange termijn.

Voorbeelden: verbeter de eigen efficiëntie en het duurzaam op werk programma.

Maatwerk is de maatstaf

Voor een maximaal rendement werken wij altijd zo persoonlijk mogelijk. Iedere groep verdient bij ons een op maat gemaakt traject. Op deze manier spelen wij in op de bedrijfscultuur en zorgen wij voor een synergie waardoor alle veranderingen natuurlijk aanvoelen. Vanuit een coachings-achtergrond weten wij exact hoe we het gedrag kunnen veranderen en het beste uit mensen kunnen halen. Een maatwerkprogramma is een investering voor de toekomst. Stop nooit met leren en groei door naar een ongekende hoogte.

Voorbeelden: cooldown the conflict en samen staan we sterker.

Doelgericht

Individuele begeleiding

Verbeter prestaties

Natuurlijk proces

Nieuwe energie

Tijdloze investering

Neem direct contact op

Maar liefst 81% van onze klanten komt terug of geeft aan in de toekomst weer te boeken!