Waarom relatiemanagement?

Het netwerk en het onderhouden van relaties is natuurlijk enorm belangrijk. Om te zorgen dat u top of mind bent kiest u voor een methode die niet vergeten wordt. Organiseer een verrassend en waardevol evenement binnen uw netwerk. Gebleken is immers dat ervaringen langer bijblijven en een grotere impact hebben. IMevents helpt om unieke evenementen te organiseren, zodat uw bedrijf bovenaan staat binnen uw netwerk en direct kansen biedt om door te groeien. Door voor een evenement te kiezen investeert u op een originele manier in een relatie die standhoudt.


Voorbeelden: actieve borrels, exclusieve experiences en masterclasses.

Kies voor kwaliteit

Om een event als succesvol relatiegeschenk in te zetten dient elk detail te kloppen. De uitstraling van het evenement beïnvloed immers de uitstraling van uw bedrijf. Om dit teweeg te brengen, onderzoeken wij altijd eerst uw identiteit en imago voordat wij een plan uitwerken. Zo werken we strikt met de producten en concepten die direct aansluiten op uw bedrijf. Van aankleding tot producten en van muziek tot activiteiten: het totaalplaatje van het evenement zal met onze hulp een totaalbeleving neerzetten die uw netwerk niet snel vergeet. Wij zorgen ervoor dat al uw relaties in een warm bad stappen en uw bedrijf van de beste en unieke kant zien.


Voorbeelden: proeverij, lezingen en ontmoetingen.

Altijd maatwerk

Om een maximaal rendement te genereren levert het team van IMevents altijd maatwerk. Door unieke evenementen neer te zetten zorgen wij ervoor dat uw investering haar vruchten afwerpt. Hierbij creëren wij een gemeenschappelijke ervaring waarbij u en uw gasten nader tot elkaar groeien. Ziet u niet direct een aantal mogelijkheden voor u? Geen zorgen: wij ontwerpen en organiseren structureel evenementen die passen bij de identiteit van onze gasten. Voor ideeën, vragen of inspiratie kunt u ons altijd even berichten. Door in te spelen op trends en actualiteiten maken we samen een passend en uniek evenement.


Voorbeelden: tours, incentives en workshops.

Doelgericht

Kwaliteit

Bindend

Globale impact

verfrissend

Memorabel

Neem direct contact op

Maar liefst 81% van onze klanten komt terug of geeft aan in de toekomst weer te boeken!