Ondersteuning2018-12-13T09:03:38+00:00

Staat er een groot project voor de deur maar heeft u niet de juiste expertise in huis? Impossible Events biedt als evenementen expert haar kwaliteiten aan om uw projecten te laten slagen. Hierbij ondersteunen wij uw bedrijf graag daar waar u ons het meeste nodig heeft. Zo kunt u de opinie van een van onze ervaringsdeskundigen vragen of ons personeel inschakelen als extra mankracht.

Impossible Events gaat het liefst met u rond de tafel zitten om uw wensen en ideeën te bespreken. Of het nu gaat om een internationaal project of lokaal evenement: tijdens een persoonlijk gesprek vertalen wij uw visie graag naar de realiteit. We zijn benieuwd naar uw plannen en bespreken graag alle mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de locatie, aantallen en uw budget.Wilt u graag meer informatie, een afspraak plannen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u hieronder het contactformulier invullen. Een van onze experts zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Impossible Events is tevens bereikbaar via +31(0)650250065.

“Maakt doelgerichte vertaling van vraag naar

concreet en passend event”

-Giro Gelderland

Advisering

Wij zien regelmatig dat bedrijven in de knoop raken bij het organiseren van een evenement. Even tussendoor een succesvol evenement organiseren zit er niet in. Het werk wordt vaak onderschat of er worden belangrijke zaken over het hoofd gezien die diep in de papieren kunnen lopen. Door onze professionals in te schakelen worden evenementen doorlicht en komen de knelpunten naar boven. Met een breed scala aan expertises genereren wij concrete adviezen voor uw evenement. Van logistiek en veiligheid tot de crossmediale uitlatingen die bij het evenement horen. Doe uzelf niet tekort en kies voor kwaliteit en zekerheid.

Lijkt er geen eind te komen aan de selectieprocessen en contractvormingen? Of kunt u wat extra hulp goed gebruiken? Dan is de detachering van Impossible Events de oplossing. Wij bieden de hulp aan van jonge professionals die zijn opgeleid in het opzetten en begeleiden van evenementen in iedere vorm. Of het hierbij nu gaat om sporttoernooien, muziekfestivals of marketingevenementen: wij hebben iedere expertise in huis en delen het talent graag. Zorg met behulp van Impossible Events voor een frisse blik op uw organisatie en betaal niet voor meer dan wat nodig is.