Evenementen met een doel

IMevents is een allround evenementenbureau dat zich richt op de toepasbaarheid van evenementen. Als enige creëren wij originele evenementen die zich richten op het behalen van een specifiek doel. Wij verdelen onze evenementen in twee soorten: de particuliere en de zakelijke evenementen. Bij de particuliere evenementen richten wij ons op activiteiten waarbij teambuilding centraaal staat, blijdschap wordt verspreid en interactie gestimuleerd. Bij onze zakelijke evenementen leveren wij strikt maatwerk.
Wij luisteren met passie naar ideeën van onze klanten en vertalen deze wensen naar de werkelijkheid. Geen idee wat een evenement allemaal kan betekenen of welke doelen je er mee zou kunnen behalen? 
Dat geeft niks! Wij verzorgen evenementen van A-anleiding tot Z-orgeloos genieten.

Waar wij voor staan


Als organisatie staan wij voor eerlijke en positieve evenementen. Het creëren van een veilige en toegankelijke beleving is daarbij voor ons essentieel. Door altijd maatwerk te leveren, maken wij evenementen waar zowel onze klant als wij achterstaan. Met oog voor mens en milieu streven wij voor evenementen met daadkracht.
 

Ons sleutelwoord is beleving: de ervaring van onze gasten staat altijd voorop. Wij doen er alles aan om iedereen een dag te geven om nooit te vergeten. Door diverse zintuiglijke prikkelingen en impulsen die aansluiten op de spanningsboog creëren wij verrassende en krachtige evenementen. Door te werken met alleen kwalitatief mooie producten en goede materialen komen onze gasten nooit tekort. Ook bij kleinere groepen of budgetten werken wij keihard om onze gasten de best mogelijke beleving te laten ervaren. Hierdoor bent u zeker van een 360 graden merkbeleving.

Oprichting


IMevents is in het leven geroepen omdat ik vind dat het anders moet. Veel evenementen hebben enkel een commerciële drive en onderschatten de impact die zij hebben. Door onderaan de ladder te zijn begonnen heb ik het proces geleerd maar ook een visie ontwikkeld. Moderne evenementen zijn een tool voor verandering. Doordat klantbeleving de sleutel is, wordt er gewerkt vanuit dit streven. In de evenementensector ben je dienstverlener ongeacht de tijdsduur op arbeidsomstandigheden. 


Keer op keer wordt mij gevraagd hoe het kan dat ons aanbod zo groot is. Het antwoord is dat wij niet teren op een enkel trucje. Door te werken met flexibele en vakkundige mensen halen wij een diversiteit aan skills binnen die elkaar versterken. Daardoor beschikt IMevents over een team dat elkaar weet te prikkelen en vanuit passie de grenzen in het werk opzoekt. Wij maken de brug van creativiteit naar werkelijkheid.