OVER2019-01-24T15:23:21+00:00

IMevents is een allround evenementen bureau dat zich richt op de toepasbaarheid van evenementen. Als enige creëren wij originele evenementen die zich richten op behalen van een doel. Wij verdelen onze evenementen in twee soorten evenementen. De particuliere en de zakelijke evenementen. Bij de particuliere evenementen richten wij ons op activiteiten waarmee blijdschap wordt verspreid en interactie gestimuleerd. Bij onze zakelijke evenementen leveren wij strikt maatwerk.
Wij luisteren met passie naar ideeën van onze klanten en vertalen deze ideeën naar de werkelijkheid. Geen idee wat een evenement allemaal kan betekenen of welke doelen je er mee zou kunnen behalen? 
Dat geeft niks! Wij verzorgen evenementen van A-anleiding tot Z-orgeloos genieten.
Ons sleutelwoord is beleving. De ervaring van onze gasten staat altijd voorop.
Wij doen er alles aan om hen een dag te geven om nooit te vergeten. Door diverse zintuiglijke prikkelingen en impulsen bij de spanningsboog maken wij verrassende evenementen. Door te werken met mooie producten en goede materialen komen onze gasten niks te kort. Ook bij kleine groepen of budgetten werken wij keihard om onze gasten de best mogelijke beleving te laten ervaren.

Als organisatie staan wij voor eerlijke en positieve evenementen. Het creëren van een veilige en toegankelijke beleving is voor ons essentieel. Door altijd maatwerk te leveren, maken wij evenementen waar wij zelf achterstaan. Met oog voor mens en milieu streven wij voor evenementen met daadkracht.