Project omschrijving

Crazy 99

(8)

Tijd voor een dag vol hilariteit en durf. Weten jullie alle opdrachten te voltooien? Bezitten jullie over genoeg creativiteit, durf, humor en vooral weinig schaamte? Ga dan de strijd aan tijdens de Crazy 99. De tijd tikt: in teams proberen jullie zoveel mogelijk punten te verzamelen. Deze activiteit heeft een enorme bijdrage in saamhorigheid, teambuilding en plezier. Bij ons beleeft u een tijd om nooit te vergeten.

U krijgt 99 opdrachten die moeten worden uitgevoerd. De volgorde is helemaal aan jullie. Wie is het snelste, verste, beste en vooral grappigste in het uitvoeren? Een ding staat vast: met Crazy 99 staat er een middag vol lachen en hilariteit op de planning! Maar je staat er natuurlijk nooit alleen voor: als team moeten jullie elkaar steunen en samen de opdrachten voltooien. Door goed samen te werken en te bouwen op elkaars kwaliteiten tonen jullie dat geen opdracht voor jullie crazy genoeg is.Offerte ontvangen

Iedere locatie mogelijk

Crazy 99 is ervoor ontwikkeld om in iedere stad te kunnen worden gespeeld. Bij aankomst genieten jullie van een gratis drankje. Hier geeft de begeleider zijn uitleg en ontvangen jullie de materialen. Het maakt niet uit of jullie met twee personen zijn of tweehonderd: alles is mogelijk. Zodra de activiteit begint zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten. 

Heeft u nog specifieke wensen dan passen wij Crazy 99 vaak kosteloos voor u aan. Stel gerust al uw vragen: wij zorgen ervoor dat het onmogelijke mogelijk wordt.

Wilt u meer informatie of bent u gewoon heel enthousiast? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen onze professionals u graag!

Stel een vraag
BEL: 085-1305789
Offerte ontvangen

100% plezier

Professionele begeleiding

Prijs voor de winnaar

Gratis consumptie

Iedere locatie

 €25,50 per persoon

Digitaal fotoalbum

Gemiddelde beoordeling:

Marlot:

“Eten was echt heerlijk. Sommige opdrachten gingen wel echt te ver”

Crazy99 Groningen

John Thuis:

“Lachen man, mooi met de kameraden terug kijken in de kroeg”

Crazy99 Eindhoven

Barry Kuipers:

“Super service zo op locatie. Mooi weekend gehad”

Crazy99 Gent

Alkmaar
Amsterdam
Arnhem
Bussum
Dordrecht
Eindhoven
Geleen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Leiden
Nijmegen
Rotterdam
Den Haag
Den Bosch
Utrecht
Eigen locatie
En nog veel meer…