Project omschrijving

Escape Room

(43)

Weten jullie binnen de tijd alle codes te kraken? Ontrafel alle geheimen en vind de juiste antwoorden terwijl de klok verder tikt. Strijd in de Escape room met het beste verhaal tegen andere teams. Deze activiteit draagt bij aan saamhorigheid, teambuilding en plezier. Bij ons beleeft u een tijd om nooit te vergeten.

De grootste diamant van Koning Solomon is eeuwen geleden verdwenen. Tot voor kort. Op de zwarte markt doen geruchten zich de ronde: door een foute levering is er op jullie adres een gigantische kluis bezorgd. De politie vermoedt dat jullie hem gestolen hebben. Door alles af te sluiten krijgen jullie de tijd om de waarheid te achterhalen en jullie onschuld te bewijzen.

Mysterieuze video’s en e-mails slepen jullie mee het verhaal van Solomon in. Als team moeten jullie de verschillende raadsels, cryptogrammen en puzzels weten op te lossen. Maar niets is wat het lijkt wanneer ieder detail telt en de stress oploopt. Vertrouw alleen elkaar. Kunnen jullie door goed samen te werken en te bouwen op elkaars kwaliteiten, de codes te achterhalen en het geheim van de diamant te ontrafelen?Offerte ontvangen

Iedere locatie mogelijk

Onze pop-up Escape Room is ervoor ontwikkeld om op iedere binnenlocatie te kunnen worden gespeeld. Voordat we beginnen ontvang u een gratis drankje. Onze begeleider zou beginnen met de uitleg en het verhaal van de Escape room. Nadat de teams zijn verdeeld begint er een video en barst de strijd los. Alle deelnemers strijden tegelijkertijd in dezelfde kamer tegen elkaar. Het is een perfecte teambuilding oefening.

Wilt u meer informatie of bent u gewoon heel enthousiast? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen onze professionals u graag!

Let op: om veiligheid te garanderen is het niet op iedere locatie mogelijk om daadwerkelijk de uitgangen op slot te zetten. Wij hopen op begrip voor deze keuze. 

Stel een vraag
BEL: 085-1305789
offerte ontvangen

100% plezier

Professionele begeleiding

Prijs voor de winnaar

Gratis consumptie

Iedere locatie

 €25,50 per persoon

Digitaal fotoalbum

Gemiddelde beoordeling:

Floris B:

“Geslaagde dag gehad met collega’s. Zowel de Escape room als de Pubquiz gespeeld. Super.”

Escape room & Pubquiz

Petra:

“Tijd tekort, dit kan echt niemand zo snel. JAMMER!!”

Escape room Ede

Arie de jong

“Super, alles werd heel snel omgebouwd na onze vergadering. Top service en leuke dames”

Escape room Amsterdam

Alkmaar
Amsterdam
Arnhem
Bussum
Dordrecht
Eindhoven
Geleen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Leiden
Nijmegen
Rotterdam
Den Haag
Den Bosch
Utrecht
Eigen locatie
En nog veel meer…