Project omschrijving

Escape The City

(29)

Weet jullie team op tijd te ontsnappen? Na een uitbraak uit het pand van het kartel krijgen jullie eindelijk de kans om het land te ontvluchten. Maar vergeet niet: alles heeft zijn prijs. Waan je in de lokale onderwereld los opdrachten op om geld te verdienen. Ontrafel alle geheimen om binnen de tijd de route te achterhalen. Wees gewaarschuwd: deze activiteit kan zorgen voor extreme saamhorigheid, teambuilding en plezier. Bij ons beleeft u zeker een tijd om nooit te vergeten.

Onder mysterieuze omstandigheden zijn jullie ontkomen aan het kartel. Jullie zijn nergens meer veilig. Naast het kartel zoekt ook de politie jullie als top criminelen. De enige kans is om het land uit te vluchten. Er is slechts ruimte voor één winnend team. Strijd tegen de andere teams in de battle om te laten zien dat jullie het verdienen om te winnen. Bijna niemand is te vertrouwen maar toch moet je bouwen op elkaars kwaliteiten. Door nauw samen te werken en de tegenstanders te saboteren gaan jullie de strijd winnen.Offerte ontvangen

Iedere locatie mogelijk

Escape The City is vakkundig ontwikkeld om in iedere stad te worden gespeeld. Bij aankomst krijgen jullie een gratis drankje en wordt het meeslepende scenario uitgelegd. Na de uitleg deelt de begeleider de materialen uit en kan het spel beginnen. U begint binnen met de ontsnapping en daarna ontdekt u de stad.

Het is belangrijk om samen te werken, kritisch na te denken en duidelijk te communiceren. Bang dat het weer niet mee zit? Wij zorgen ervoor dat er een kosteloos back-up plan aanwezig is.

Wilt u meer informatie of bent u gewoon heel enthousiast? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen onze professionals u graag!

Stel een vraag
BEL: 085-1305789
Offerte ontvangen

100% plezier

Professionele begeleiding

Prijs voor de winnaar

Gratis consumptie

Iedere locatie

 €25,50 per persoon

Digitaal fotoalbum

Gemiddelde beoordeling:

Locaties

Hendrieken Haas:

“Hele leuke dag gehad met mijn collega’s”

Escape the city Assen

Sipke van Doorn:

“Fantastische manier om de stad te ontdekken en goed samen te werken. Verder fijn contact gehad met de mensen van IMevents. Heel behulpzaam en goed te bereiken”

Escape the city Amsterdam

Danielle Willemsen:

“Goeie activiteit die niet te actief is. Iedereen vond het bij ons leuk en zou het bedrijf ook aanraden voor andere groepen.

Escape the city Amersfoort

Alkmaar
Amsterdam
Arnhem
Bussum
Dordrecht
Eindhoven
Geleen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Leiden
Nijmegen
Rotterdam
Den Haag
Den Bosch
Utrecht
Eigen locatie
En nog veel meer…