Project omschrijving

Expeditie Robinson

(26)

De ultieme uitdaging voor ieder team. In verschillende teams strijden jullie voor de overwinning. De proeven zijn afwisselend en zorgen dat ieders kwaliteiten aan bod komen. Het gaat om samenwerken, communiceren en tactiek. Er zijn in totaal 6 proeven waaronder de eetproef. Los de puzzels op of wees sneller dan de tegenstander en win de proeven. In een bloedstollende finale met vuur is nog alles mogelijk maar slechts 1 team kroont zich tot Robinson.

Na iedere proef volgt er een positieve stemronde want iedereen doet natuurlijk mee. Door het winnen van proeven halen jullie voordelen voor de finale. Gaan jullie er met de prijs vandoor? Expeditie Robinson is een perfecte activiteit om lekker buiten bezig te zijn zonder dat u zich in het zweet hoeft te werken. De activiteit is gemaakt voor teambuilding en een verbetering van de saamhorigheid op een actieve manier.Offerte ontvangen

Iedere locatie mogelijk

Expeditie Robinson is ervoor ontwikkeld om buiten te spelen. Lekker actief bezig zijn zonder je in het zweet te hoeven werken. Voordat we beginnen ontvang u een gratis drankje. Onze begeleider zou beginnen met de uitleg en de teams verdelen. Nadat de teams zijn verdeeld beginnen we aan de proeven en barst de strijd los. Het is een perfecte teambuilding groepsactiviteit die je alleen met samenwerken kan winnen.

Wilt u meer informatie of bent u gewoon heel enthousiast? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen onze professionals u graag!

Let op! Bij de eetproef krijgt u te zien wat er wordt gegeten. Mensen met allergenen of zwangere vrouwen hoeven zich geen zorgen te maken.

Stel een vraag
BEL: 085-1305789
Offerte ontvangen

100% plezier

Professionele begeleiding

Prijs voor de winnaar

Gratis consumptie

Iedere locatie

 €25,50 per persoon

Digitaal fotoalbum

Gemiddelde beoordeling:

Locaties

Natan Kuijpers:

“Heel strak georganiseerd. Iedereen vond het leuke en afwisselende proeven.”

Expeditie Robinson Arnhem

Samir Özcan:

“Leuk spel. Goeie communicatie en begeleiding.”

Expeditie Robinson Rotterdam

Samantha Bosman:

“Iedereen vond het leuk. Goed georganiseerd en voor herhaling vatbaar”

Expeditie Robinson Amersfoort

Alkmaar
Amsterdam
Arnhem
Bussum
Dordrecht
Eindhoven
Geleen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Leiden
Nijmegen
Rotterdam
Den Haag
Den Bosch
Utrecht
Eigen locatie
En nog veel meer…