Project omschrijving

Hunted

(13)

Weten jullie uit handen te blijven van de Hunters? De tijd tikt: ontrafel de coördinaten van het extractiepunt met geheimzinnige opdrachten. Laat een dwaalspoor achter voor jullie jagers. Deze activiteit heeft een enorme bijdrage aan saamhorigheid, teambuilding en plezier. Bij ons beleeft u een tijd om nooit te vergeten.

Jullie worden achterna gezeten door de Hunters en moeten proberen uit het zicht te blijven totdat jullie worden verwacht op het extractiepunt. Tussendoor dienen er puzzels en challenges te worden voltooid die jullie een stap dichterbij het eindcoördinaat brengen.

Alleen door goed te communiceren, samen te werken en te waken over jullie veiligheid kunnen jullie ontsnappen. Maar niets is wat het lijkt wanneer ieder detail telt en de stress oploopt. Kunnen jullie elkaar nog wel vertrouwen? Bouw op elkaars kwaliteiten en wees de tegenstanders te snel af! Hunt, or be Hunted.Offerte ontvangen

Iedere locatie mogelijk

Hunted is speciaal ervoor ontwikkeld om overal te kunnen worden gespeeld. De rol van de jagers en opgejaagden kan tijdens de activiteit wisselen waardoor u het spel van beide kanten ervaart.

Vooraf nemen we graag de activiteit met u door zodat we een maximale beleving aan uw groep kunnen bieden. Hiervoor maakt het niet uit of jullie met vier personen zijn of met tweehonderd: op het moment dat de activiteit begint kunt u zorgeloos genieten van een tijd om nooit te vergeten.

Wilt u meer informatie of bent u gewoon heel enthousiast? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen onze professionals u graag!

Let op: bijna iedere locatie is mogelijk. Wel belangrijk is dat er telefoonverbinding is. Afgelegen natuurgebieden worden hier dus mee uitgesloten.

Stel een vraag
BEL: 085-1305789
Offerte ontvangen

100% plezier

Professionele begeleiding

Prijs voor de winnaar

Gratis consumptie

Iedere locatie

 € 25,50 per persoon

Digitaal fotoalbum

Gemiddelde beoordeling:

Locaties

Famke Brouwer:

“Zeker een aanrader! Heel leuk met de tussentijdse opdrachten”

Hunted Leeuwarden

Lotte Groen:

“Heel spannend en fijn dat je beide rollen kan spelen”

Hunted Den Haag

Tijn:

“Leuke middag gehad. Alles was top geregeld”

Hunted Tilburg

Alkmaar
Amsterdam
Arnhem
Bussum
Dordrecht
Eindhoven
Geleen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Leiden
Nijmegen
Rotterdam
Den Haag
Den Bosch
Utrecht
Eigen locatie
En nog veel meer…