Project omschrijving

Lasergamen

(4)

Ontdek de oneindige mogelijkheden van het portable lasergamen. Wij organiseren het lasergamen op iedere denkbare locatie. Op kantoren, scholen, een bos of in de supermarkt? Niks is te gek. Wij bouwen jullie gekozen locatie om tot een ware lasergame arena. Twee uur later lijkt er alsof er nooit een strijd is geweest want wij ruimen natuurlijk alles weer netjes op.

Met verschillende spelvormen kan er in 3 teams of individueel worden gespeeld. Onze hightech laserpistolen hebben alle apertuur ingebouwd. Geen gedoe met helmen of gebruikte overals. Met slechts anderhalve kilo in uw hand begint de strijd. Dit allemaal op een unieke locatie, speciaal voor jullie.

Start de strijd en blaas stoom af tijdens het razend spannende lasergamen. Deze activiteit zorgt voor een onvergetelijke dag vol saamhorigheid, teambuilding  en plezier.Offerte ontvangen

Iedere locatie mogelijk

Onze mobiele lasergame installatie zorgt ervoor dat u over kunt spelen. Dag, nacht, zon, wind en regen alles kan. We ontvangen jullie op de uitgekozen locatie met een gratis drankje en ontvangen jullie je eigen lasergun. Onze begeleider zorgt voor een duidelijke uitleg over de wapens en het unieke speelveld. Na de instructies starten we met één van de vele spelrondes en barst de strijd los. De uiteindelijke winnaars gaan met een mooie prijs naar huis. Het maakt niet uit of jullie met vier personen zijn of 150: met de best beschikbare apparatuur zorgen wij voor een zorgeloze dag vol vermaak.

Heel enthousiast, overleggen voor een locatie of andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen onze professionals u graag!

Stel een vraag
BEL: 085-1305789
Offerte ontvangen

100% plezier

Professionele begeleiding

Prijs voor de winnaar

Gratis consumptie

Iedere locatie

 €25,50 per persoon.

Digitaal fotoalbum

Gemiddelde beoordeling:

Locaties

Joost Bos:

“Leuk in de gymzaal”

Lasergamen Assen

Stef:

“Echt fantastisch in het kantoor knallen. Eten gewoon goed”

Lasergamen Amsterdam

Maria Hermans:

“Leuke en actief spel voor teambuilding”

Lasergamen Dordrecht

Tim Wolters:

“Toffe gasten, het bos was ’s avonds een super locatie”

Lasergamen Arnhem

Alkmaar
Amsterdam
Arnhem
Bussum
Dordrecht
Eindhoven
Geleen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Leiden
Nijmegen
Rotterdam
Den Haag
Den Bosch
Utrecht
En nog veel meer…