Project omschrijving

Pubquiz

(21)

Denkt u alles te weten over de vaderlandse geschiedenis? Of beschikt jullie team juist meer over kennis van actualiteiten, vaktermen of dieren? In de Pubquiz komen allerlei spraakmakende onderwerpen voorbij die zorgen voor hilariteit, herkenning en verbazing. Naast algemene kennis wordt jullie logisch denken, oplettendheid en gehoor getest.

Met uw team ontvangt u net als bij de spelshows op televisie, high-end antwoordapparatuur. Alleen door goed samen te werken kunnen jullie winnen. Let op: tijdens de Pubquiz gaat het er vaak zeer fanatiek aan toe en ontwaakt in iedereen een echte teamspirit! Beleef met onze activiteiten een tijd om nooit te vergeten.

Tijdens de Pubquiz speelt u acht rondes met meerkeuzevragen. Daarnaast zijn er twee turborondes met bizarre stellingen waar u niet te lang over verbijstert kunt zijn, want de tijd tikt altijd door! Tussen deze rondes in creëren we een feestje door middel van de meest uiteenlopende muziekvragen.

In de spannende finaleronde is van alles mogelijk. Bouw op elkaars kwaliteiten en kom als winnaars uit de bus! Laat voor eens en altijd zien wie de slimste zijn.Offerte ontvangen

Iedere locatie mogelijk

Onze Pubquiz is kan bijna overal worden gespeeld. Bij onze horecapartners of gewoon bij jullie. Voor we beginnen ontvangen jullie een gratis drankje en heeft de quizmaster jullie een uitleg over de quiz. Door de diversiteit in vragen is  de quiz voor iedereen leuk, je weet altijd wel wat.  Hiervoor maakt het niet uit of jullie met twee personen zijn of juist tweehonderd: met de best beschikbare apparatuur zorgen wij voor een zorgeloze dag vol vermaak.

Vragen over het gezelschap, bedrijf of de regio? Natuurlijk zorgen wij dat de quiz op maat wordt gemaakt. Dit passen wij vaak kosteloos voor u aan.

Wilt u meer informatie of bent u gewoon heel enthousiast? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen onze professionals u graag!

Stel een vraag
BEL: 085-1305789
Offerte ontvangen

100% plezier

Professionele begeleiding

Prijs voor de winnaar

Gratis consumptie

Iedere locatie

 €25,50 per persoon

Digitaal fotoalbum

Gemiddelde beoordeling:

Marion:

“Gezellige Pubquiz gespeeld. Veel verschillende vragen en muziek. Sommige vragen waren wel moeilijk”

Pubquiz Doetinchem

Brian Jansen:

“Goeie diverse vragen. De finale was ook super spannend. Dat was wel tactisch nadenken met het team. Top quizmaster die Bram!”

Pubquiz Utrecht

Anne Beukers:

“Gezellige avond gehad met de vriendinnen… Ontzettend gelachen!”

Pubquiz Breda

Alkmaar
Amsterdam
Arnhem
Bussum
Dordrecht
Eindhoven
Geleen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Leiden
Nijmegen
Rotterdam
Den Haag
Den Bosch
Utrecht
Eigen locatie
En nog veel meer…