PUBQUIZ2018-12-20T10:34:24+00:00

Four happy men holding beer mugs and gesturing

Genoeg van die wijsneus op het kantoor of die betweterige oom? Speel nu de Pubquiz en laat zien wie er het meeste weet. Jullie worden onderverdeeld in groepen en maken gebruik van professionele antwoordapparatuur. Foto’s, video’s en muziek komen allemaal voorbij op het grote scherm. Overleg met je team wat het beste antwoord is of reageer zo snel mogelijk met jullie buzzer om het antwoord te geven. Er komt van alles voorbij in de Pubquiz, zodat iedereen altijd wel wat weet. Van actualiteit tot wetenschap en van social media tot geschiedenis. Er worden 11 rondes gehouden waar zoveel mogelijk punten moeten worden verzameld. Aan het eind komt er een waanzinnig spannende finaleronde die de eindstand nog flink kan opschudden.

WAARSCHUWING: De Pubquiz zorgt voor extreme teamspirit en fanatisme.

De Pubquiz is een fantastische activiteit om met collega’s, vrienden of familie te spelen. Geniet met de hele groep van de hilariteit en een paar drankjes. De Pubquiz is op beschikbaar op kantoor, bij de vereniging, in jullie favoriete kroeg of gewoon in de huiskamer. Dus waar wachten jullie nog op en boek snel?

Mocht u geen genoeg krijgen van de Pubquiz en hem vaker willen spelen? Wanneer u dit aangeeft zorgen wij dat geen vraag hetzelfde is. Verder maken onze professionals de quiz met passie zo persoonlijk mogelijk.

Is jullie gezelschap een stuk groter of kleiner? Dan passen we de offerte natuurlijk aan.