Sales&promotie2019-02-16T12:23:38+00:00

De kracht van evenementen

Evenementen bezitten ontzettende daadkracht en zijn uiterst geschikt om te gebruiken als actie voor promotie of verkoop. Of het nu voor een enkele dag is voor een langere periode wij maken persoonlijke concepten die passen bij uw organisatie. Het opzetten van een actie is een uiterst geschikte keuze om uw business net de boost te geven voor de volgende grote stap. Vergroot uw verkoop of genereer meer naamsbekendheid in zowel het offline als online medium.


Voorbeelden: celebrity endorsement en evenementen campagnes.

Sales

Uw sales exploderen natuurlijk niet zomaar. Eerst willen wij elkaar goed leren met een aantal koppen koffie. Wij vinden het belangrijk dat al onze concepten passen bij het imago van uw bedrijf. Door het imago te laten passen bij de uitwerking creëren wij een unieke synergy. Onze concepten worden ontwikkeld op basis van de gegevens die wij verzamelen over de doelgroep en doelstelling. Deze combinatie zorgt de perfecte combinatie om een stap verder te komen.


Voorbeelden: participatie, exclusiviteit en publiciteit deals.

Promotie

Van viral gaan tot naamsverandering, promotie activiteiten kunnen voor allerlei doelen worden ingezet. Wij maken concepten op basis van uw doelstellingen en kansen die in de markt liggen. Met een frisse blik en de drang om bijzondere dingen neer te zetten zorgen wij voor ongekende uitingen die naadloos aansluiten bij uw imago. Voor ons is geen idee te gek en wij houden van een uitdaging. Maak je merk sterk en vlieg de concurrentie voorbij met een uniek promotie event.


Voorbeelden: promotiestunts, recordpogingen en experiences

Doelgericht

Globaal effect

Prestatie bevorderend

Passievol

Uniek

Memorabel

Neem direct contact op