De kracht van evenementen

Dankzij de enorme daadkracht van evenementen zijn zij uiterst geschikt om in te zetten als marketingdoeleinden of voor promotieactiviteiten. De professionals van IMevents helpen u graag bij het opzetten en organiseren van een salesevenement, eendaagse promotiestunt of doorlopende campagne. Hierbij staan uw bedrijf en uw doelstellingen altijd centraal. Ontwikkelde concepten sluiten naadloos aan bij uw organisatie. Van begin tot eind staan wij voor uw klaar en regelen wij alles tot in de puntjes. Door efficiënte updates bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Geef uw business de boost die het nodig heeft en groei door.


Voorbeelden: influencers en evenementencampagnes.

Sales

Zet het merk van uw organisatie in een positief daglicht of creëer naamsbekendheid door samen met IMevents een unieke verkoopstunt of evenement te ontwikkelen. Uw sales exploderen natuurlijk niet zomaar. Door middel van vakkundig onderzoek slaan wij de brug tussen organisatie en doelgroep. Naast dat jullie elkaar goed leren kennen zorgen wij voor een onvergetelijke impact op de doelgroep. Door de uitwerking te laten aansluiten op de identiteit van uw bedrijf, creëren wij een unieke synergy. Maak van onze kracht uw succes.


Voorbeelden: participatie, exclusiviteit en publiciteitsstunts.

Promotie

Van viral gaan tot bewuste naamsverandering: promotieactiviteiten kunnen voor de meest uiteenlopende doelen worden ingezet. Kies bijvoorbeeld voor een promotiestunt om de naamsbekendheid te vergroten of ga voor een meerdaagse campagne om het imago te vernieuwen. De professionals van IMevents creëren hierbij een passend event op basis van uw doelstellingen en sluiten daarbij altijd aan op de huidige markt. Jullie zijn als organisatie uniek en verdienen daarom ook een uniek event. Zo spelen wij bijvoorbeeld in op de mogelijkheden van zowel het offline als het online medium. Met een frisse blik en de drang om unieke, professionele evenementen neer te zetten zorgen wij voor ongekende uitingen die aansluiten op de identiteit van uw bedrijf. Hierbij is voor ons is geen droom te groot of idee te gek: wij houden van een uitdaging.


Voorbeelden: promotiestunts, recordpogingen en experiences.

Doelgericht

Globaal effect

Prestatie bevorderend

Passievol

Uniek

Memorabel

Neem direct contact op

Maar liefst 81% van onze klanten komt terug of geeft aan in de toekomst weer te boeken!