Trainingen2018-11-20T18:10:07+00:00

Een goede samenwerking staat garant voor een positieve sfeer op de werkvloer. Om groepsbanden te verstreken verzorgt Impossible Events trainingen die een simpele teambuilding overstijgen. Samen met professionals die beschikken over een achtergrond als trainer, worden unieke activiteiten gekoppeld aan subjectieve ervaringen tijdens de nabespreking. We maken regelmatig een passende vertaalslag naar de werkvloer. De groep werkt vanuit eigen kracht en er wordt nieuwe energie opgewekt die uiteindelijk op de werkvloer zichtbaar zal zijn. Wij geloven dat geluk en positiviteit op de werkvloer garant staat voor, productiever en verbonden zijn waardoor elke dag een extra stap wordt gezet

Impossible Events gaat het liefst met u rond de tafel zitten om uw wensen en ideeën te bespreken. Of het nu gaat om een training op de werkvloer of een educatieve middag in een nabijgelegen park of café: tijdens een persoonlijk gesprek vertalen we graag uw visie naar de realiteit. De groepsdynamiek wordt tijdens de trainingen belicht, waarbij we focussen op zowel de individuele kwaliteiten als de kracht van het gehele team. Hierdoor wordt iedereen bewust van elkaars kennen en kunnen. Tijdens een gesprek zijn we benieuwd naar uw verwachtingen en bespreken we graag de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de locatie, aantallen en uw budget.

Wilt u graag meer informatie, een afspraak plannen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u hieronder het contactformulier invullen. Een van onze experts zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Impossible Events is tevens bereikbaar via +31(0)650250065.

Het nieuwe leren

Ons hele leven blijven we groeien. Maar waarom stoppen we massaal met bewust leren wanneer we een kwart van onze levensduur erop hebben zitten? Leren gaat niet enkel om de structuren die u leert bij een instantie. Het gaat om de individuele ontwikkeling. Met de methode van het nieuwe leren gaan we op zoek naar jullie drijfveren om zo het gedrag in iedere situatie te optimaliseren. Hierbij sta je centraal in je eigen leerproces en leer je met passie het maximale uit jullie werkzaamheden te halen.

Onze professionals zijn zelf opgeleid vanuit het nieuwe leren of hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de methode. In samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is de methode opgezet. Leerinstanties volgen elkaar met hoge snelheid op om te zorgen dat zij het maximale uit hun pupillen weten te halen. De trainingen worden verzorgd op passende locaties en worden altijd aangepast aan jullie eigen situatie. Neem daarom vrijblijvend contact op om een persoonlijke invulling te geven aan jullie trainingsdag.