Zakelijk

Evenementen zijn meer dan gebeurtenissen voor vermaak. Met onze zakelijke evenementen creëren wij voor u een beleving met daadkracht. Het lanceren van een nieuw product, een fusie, symposium of het verstevigen van uw marketing: Impossible Events is een expert in het organiseren van zakelijke evenementen. Wij zorgen voor een uniek en passend concept dat het DNA van uw bedrijf weerspiegelt. Bent u op zoek naar een baanbrekend concept of wilt u de concurrentie versteld doen staan? Neem dan contact met ons op.

 

Interne bedrijfsevenementen

Interne evenementen komen vaker voor dan u denkt. Denk aan de jaarlijkse kerstborrel, het samenstellen van een nieuw team of de opening van een nieuwe afdeling. Dit zijn eenmalige gebeurtenissen die een impact hebben op de werksfeer. Met Impossible Events kiest u voor nieuwe en frisse concepten die laten zien waar jullie voor staan. Hierdoor hoeft geen werknemer meer tijd op te offeren aan de vele bijkomstigheden. Kies voor kwaliteit zonder zorgen door onze hulp in de schakelen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken of te sparren over ideeën.

Marketing & promotie

Een eerste indruk is onvergetelijk. Bij de lancering van een product of het veranderen van de identiteit moet alles op elkaar afgestemd zijn om de juiste toon te raken. Impossible Events zorgt als specialist voor een innovatief evenement dat aansluit op uw identiteit en uitingen. Kies vanaf de eerste stap voor kwaliteit door onze hulp in te schakelen. Wij helpen u om mensen te inspireren of uniek op de markt te verschijnen door een spraakmakend event op te zetten.

Educatief

Het is nooit te laat om te leren. Om door te blijven groeien en stappen te zetten is het leerproces belangrijk. Daarom organiseert Impossible Events uiteenlopende educatieve evenementen voor u. Van de logistieke last bij het organiseren tot de programmering van een internationaal symposium, Impossible Events zorgt ervoor dat u kunt focussen op de inhoud: wij doen de rest.

Trainingen

Een goede samenwerking staat garant voor een positieve sfeer op de werkvloer. Om groepsbanden te verstreken verzorgt Impossible Events trainingen die een simpele teambuilding overstijgen. Samen met professionals die beschikken over een achtergrond in sport en bewegen, worden unieke spellen gekoppeld aan subjectieve ervaringen tijdens de nabespreking. We maken regelmatig een passende vertaalslag naar de werkvloer. De groep werkt vanuit eigen kracht en er wordt nieuwe energie opgewekt die uiteindelijk op de werkvloer zichtbaar zal zijn. Wij geloven dat geluk en positiviteit op de werkvloer garant staat voor, zij productiever en verbonden zijn waardoor zij elke dag een extra stap zetten.