Project omschrijving

Teamstrijd

(11)

Tijd voor de ultieme strijd. In onze nieuwe activiteit strijden jullie tijdens negen verrassende spellen om de prijs. Wees heerlijk buiten actief maar maak je geen zorgen om conditie. Alleen door snel te communiceren, tactisch samen te werken en alles te geven kunnen jullie winnen. Deze activiteit heeft een enorme bijdrage in saamhorigheid, teambuilding en plezier. Bij ons beleeft u een tijd om nooit te vergeten.

Onze unieke activiteiten zijn erop gericht om de hele groep te activeren. Alle activiteiten hebben daarom een twist waardoor jullie vaardigheden worden getest op meer dan alleen snelheid en kracht. Iedereen kan dus winnen en er is altijd plezier. De sleutel tot succes? Tactisch nadenken en duidelijk maar snel communiceren. Behoud het overzicht en vind jullie weg naar de top. Maar pas op: de andere teams liggen altijd als kapers op de kust. Offerte ontvangen

Iedere locatie mogelijk

Teamstrijd is speciaal ontwikkeld om op meerdere locaties de strijd aan te gaan. Bij aankomst op locatie ontvangt u een eerst gratis drankje. Hierna geeft onze begeleider en de uitleg en verdelen we de teams. De strijd kan beginnen. Hiervoor maakt het niet uit of jullie met vier personen zijn of vierhonderd: bij ons kunt u zonder zorgen genieten.

Heeft u nog specifieke wensen dan passen wij Teamstrijd vaak kosteloos voor u aan. U kunt ons alles vragen want wij zorgen ervoor dat het onmogelijke mogelijk wordt.

Wilt u meer informatie of bent u gewoon heel enthousiast? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen onze professionals u graag!

Stel een vraag
BEL: 085-1305789
Offerte ontvangen

100% plezier

Professionele begeleiding

Prijs voor de winnaar

Gratis consumptie

Iedere locatie

 €25,50 per persoon

Digitaal fotoalbum

Gemiddelde beoordeling:

Erwin Maas:

“Activiteit heel leuk, maar het eten was een beetje gewoontjes”

Teamstrijd Eindhoven

Bob de Man:

“Lekker vlot en snel geregeld. Top!”

Teamstrijd Deventer

Helma:

“Heerlijk buiten bezig geweest met iedereen. De spellen zijn niet te vermoeiend en heel veel gelachen”

Teamstrijd Hengelo

Alkmaar
Amsterdam
Arnhem
Bussum
Dordrecht
Eindhoven
Geleen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Leiden
Nijmegen
Rotterdam
Den Haag
Den Bosch
Utrecht
Eigen locatie
En nog veel meer…